Teplákovy záležitosti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

17. dubna 13:00h Pražského povstání LIVE Balkón

4 posters

Goto down

17. dubna 13:00h Pražského povstání LIVE Balkón Empty 17. dubna 13:00h Pražského povstání LIVE Balkón

Příspěvek  radyo Sun Feb 06, 2011 2:11 pm

Jak jsem už psal - nahrajeme tam jednu písničku LIVE pro http://balconytv.com/prague. Udělejte si všichni čas, bude to prej 23.-24.4. ready a použijeme to jako promo na křest. Je to domluvený.

Podle písničky (já jsem pro Gott To Know poloakusticky - pište návrhy) jsem pro vyladění toho, co se tam poveze a tak. Koukněte se, jak vypadají ty nahrávky na stránkách, a podle toho zvažte, jestli tam brát komplet bicí. Přijde mi, že skoro nenutný, ale zase "zvuk" by to mohlo mít dobrej s celejma bicíma, myslím tím to, jak to působí.
radyo
radyo

Poeet p?íspivku : 912
Registration date : 14. 01. 07

Návrat nahoru Goto down

17. dubna 13:00h Pražského povstání LIVE Balkón Empty Re: 17. dubna 13:00h Pražského povstání LIVE Balkón

Příspěvek  balco Sun Feb 06, 2011 4:50 pm

- nejde jinej termín na to natáčení? Mám ten den práci, odložitelnou ale dost těžko, musím to dělat já.

- kopák virbl hihat a jeden crashride budou stačit. A špejle. A hrát hodně zeshora jakože britsky.
balco
balco
Admin

Poeet p?íspivku : 938
Registration date : 13. 01. 07

https://teplaky.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

17. dubna 13:00h Pražského povstání LIVE Balkón Empty Re: 17. dubna 13:00h Pražského povstání LIVE Balkón

Příspěvek  balco Sun Feb 06, 2011 4:51 pm

...a část po prvním refrénu a namísto motorky bude jednoznačně swing s walking basou.
balco
balco
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  radyo Sun Feb 06, 2011 4:55 pm

Ten termín je bohužel konečnej ve chvíli, kdy to chceme využít jako promo na křest, což aspoň já teda docela chci. Je to za 2,5 měsíce, je to velkej problém, šoupnout jeden (půl)den? pokud jo, napiš termíny v těch dvou tejdnech předtím, kdy můžeš, pže počítám, že Cyril i Vojta budou schopný to dát takhle v předstihu.
radyo
radyo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cyril.hirsch Mon Feb 07, 2011 9:07 am

Já jsem OK...ale jenom bych popřemejšlel, jestli je to vůbec typ proma, který chceme...promo na křest tvrdý kytarový crossover kapely, kterej bude mít podobu akustickýho songu s virblem, kopákem, charlestonkou a špejlema...a nikdo nezná originál...
cyril.hirsch
cyril.hirsch

Poeet p?íspivku : 486

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  radyo Mon Feb 07, 2011 9:44 am

Je to typ proma, ktery chceme. Taky to nemusi bejt ta pisnicka a muze to bejt jakakoli jina a jinak udelana. Ale jsem pro presne takovy vyklidneny zahrani jedny z nejlepsich nasich pecek. Bude to dobry. Navic promo na krest stejne musime udelat vsema jinejma cestama taky, tohle je spis trochu zabavy v tom vaznym promovani.
radyo
radyo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  balco Mon Feb 07, 2011 11:39 am

Souhlas s A. Nutno udělat to dobře. Ten termín snad zařídim.
balco
balco
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Vojta1 Sun Feb 27, 2011 12:44 pm

potřebuju vědět, jak to bude tady stim nesmyslem... ten termín se mi taky moc nehodí, tudíž radši jinej za cenu, že to nebude jako promo křtu....

Celý mi to přijde takový podivný, teda, nikdy jsem o tom neslyšel a neviděl... Ale až na tren termín je mi to úplně u prdele
Vojta1
Vojta1

Poeet p?íspivku : 392
Registration date : 18. 01. 07

http://www.videobox.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Vojta1 Sun Feb 27, 2011 1:07 pm

Tak už jsem jich pár viděl na youtube, no, je to teda dost ubohý, myslim, že jediná šance jak zaujmout je udělat nějakou srandu... zazpívat třeba jenom s kytarou a všichni zpívat, tahat tam bicí je podle mě blbost, prostě hlavně se tam nějak ukázat, aby to pak viselo na youtube, hlavně v nové image, Andreji, ne jak z chaty!!! Twisted Evil

Ota "cikán" Baláž
nacista
Vojta1
Vojta1

Poeet p?íspivku : 392
Registration date : 18. 01. 07

http://www.videobox.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  radyo Sun Feb 27, 2011 1:59 pm

Vojto, je to blbost, co pises. Ber to predevsim jako video, ktery nam nekdo jen tak udela. V tom videu my rekneme, ze bude krest. A jakmile to video bude vyrobeny, pouzijeme si ho kdekoli (tzn. vsude) jako promo na krest. A po krtu ho pouzijeme jako promo na kapelu - tzn. rekneme tam, kdy a kde je krest. A pak tam rekneme stranky.

Nehledej argumenty proti proto, ze se Ti nehodi termin. Jsem proti meneni terminu.

Zaroven nejsem proti akusticky verzi treba Gott To Know (to treba je trochu navic v ty vete), to bych nechal na Cyrilovi, ale nejaky congo bych tam vzal jiste.
radyo
radyo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  radyo Sat Apr 02, 2011 6:50 pm

Změna, je to ve 14h!!!! Takže odtamtud rovnou do zkušebny.

Jestli je možný třeba teˇˇd v pondělí si na to vzpomenout, pojďme si zahrát tu unplugged verzi na zkoušce..? Ok? Cyrile, nějakej malej bubínek?
radyo
radyo

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: