Hard Rock Café soutěžní 10. března
4 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Hard Rock Café soutěžní 10. března
Máme tam hrát cover Bon Jovi. Moje návrhy (nechci žádnou z těch nejznámějších pro lidi, co to neposlouchaj):
Upravit funkově (zpomalit, hrát pořád kvákací kytaru v podstatě):
https://www.youtube.com/watch?v=PklHg3ibAXw&feature=related
Totéž:
https://www.youtube.com/watch?v=5epZgkLZhKU&feature=related
Upravit funkově (zpomalit, hrát pořád kvákací kytaru v podstatě):
https://www.youtube.com/watch?v=PklHg3ibAXw&feature=related
Totéž:
https://www.youtube.com/watch?v=5epZgkLZhKU&feature=related
radyo- Poeet p?íspivku : 912
Registration date : 14. 01. 07
Re: Hard Rock Café soutěžní 10. března
Navrhuju tuhle:
https://www.youtube.com/watch?v=occ0_EoOhPg
větší vypalovačka, na konci taková riffová, začíná jenom basa bicí zpěv, dobře graduje... Co? Chtěl jsem taky zkusit Keep the Faith, ale je tam moc zpěvů a piano, tohle je z toho alba, poslouchal jsem v mládí...
jsi blbec. Bon Jovi je kapela na černý listině pro lidi co maj aspoň trochu vkusu.
no a teď vážně: jsem rozhodně pro zfunkování, slap, kvákadlo..nebo třeba ska, něco co "žánrově" neni ani bon jovi ani vlastně moc neosound. Nechat harmonii a zpěv, zbytek předělat, přerytmizovat.
- more things change v tomhle ohledu vychází nejlíp, mam i nápad trochu něco-
- keep the faith mi přijde dobrá pokud chceme rytmizací spodku zahrát podobnějc originálu, taky bych odlehčil, na piano sral.
Tak jak bon jovi interpretujou svoje pecky by se podle mě muzika neměla dělat, a už vůbec ji tak nechci dělat já...
- more things change v tomhle ohledu vychází nejlíp, mam i nápad trochu něco-
- keep the faith mi přijde dobrá pokud chceme rytmizací spodku zahrát podobnějc originálu, taky bych odlehčil, na piano sral.
Tak jak bon jovi interpretujou svoje pecky by se podle mě muzika neměla dělat, a už vůbec ji tak nechci dělat já...
Cos poslouchal ty zamlada, buzíku? Bubušou, pokud si vzpomínám...
Teď vážně: ty si debil
Ale teď už opravdu vážně a i pro debila: Jelikož jsme se neshodli zatim, tak prosím vemte někdo dneska něco, z čeho se dá přehrát youtube, abysme si to poslechli a zkusili aspoň nahodit...
Hrajeme tam s:
http://bandzone.cz/finalfiction - hratelny, zajimavy - mozna i tip na krest? Vazne si to poslechnete, nejen prvni pecku.
http://bandzone.cz/airfare - ty to vyhrajou - maji hit z reklamy a nejvic se hodej do Anglie.
http://bandzone.cz/finalfiction - hratelny, zajimavy - mozna i tip na krest? Vazne si to poslechnete, nejen prvni pecku.
http://bandzone.cz/airfare - ty to vyhrajou - maji hit z reklamy a nejvic se hodej do Anglie.
Ne, vyhrajeme my...airfare jsou buzny a amíci nemaj rádi buzny...hrozně nesympatická držka ten zpěvák
Takže jak teda? Hrajeme Keep the faith...?
https://www.youtube.com/watch?v=eZQyVUTcpM4
Z těch mrdek je to asi nejlepší, dá se to v pohodě zfunkovat a nakonec zabít nějákym riffem...
Takže jak teda? Hrajeme Keep the faith...?
https://www.youtube.com/watch?v=eZQyVUTcpM4
Z těch mrdek je to asi nejlepší, dá se to v pohodě zfunkovat a nakonec zabít nějákym riffem...
cyril.hirsch- Poeet p?íspivku : 486
Ve čtvretek jsem teda vyměnil službu, mám do 5, tzn. od 6 můžu zkoušet, takže v kolik? Dal bych co nejdřív, kdybysme se nějak zadrhli...
Ja muzu taky lecjak, ale myslim, ze Balco muze az po 20h. ?
Playlist:
Balco začne s vysílačkou hrát intro How Low, Vojta a Cyril si v klidu nastoupěj a začnou hrát. Andrej na vysokej tón příchod.
1. How Low
2. Gott To Know
3. Holy Lady končící tou mezihrou vymrdánkovatou, místo těch šesti dob si Cyril dává na uši metronom 118 BPM a klepne si s Vojtou začátek Bon Jovi.
4. Bon Jovi úvod + sloka + všichni tři EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO HATE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOME tečka + REFRÉN + 1 kolečko outro KEEP THE FAITH.
Balco ticho, asi teda nemění kytaru, nicméně Vojta začíná DumbsNBombs, Andrej a Cyril roztleskávaj.
5. DumbsNBombs
6. Snow Falls
7. Last Action Chip - na konci Andrej "legračně" uvede Bon Jovi reggae úpravu, Cyril break, celá kapela reggae, Andrej dá jasně najevo, kdy začíná zpívat sloku, do tý doby bude na lidi dělat vopičky.
8. Bon Jovi Reggae sloka poloviční + EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO HATE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOME v reggae verzi + refrén reggae verze, na konci Vojta s Balcem v posledním taktu ty dva akordy nafrázovaný a konec na předraženou!!!
9. Fuck!
10. Online Screams - na konci po paličkách začne Cyril šlapat Vojtovi a s Vojtou začne mírnou verzi Bon Jovi intro groovu, do toho nějaký kecy Andrej, představení a uvedení, že ted akončíme tím, co jsme už začali - Bon Jovi. Po vygradování Andreje keců se na jedno kolečko intro groovu přidá Balco - namrdanější verze groovu. Po tom jednom kolečku:
11. Bon Jovi - sloka + všichni tři zpívání + refrén + Balco sólo (podle situace po prvním kolečku lidi s náma řvou s bouchama Vojty a Cyrila na druhou FAITH, pokud na nás lidi serou, dáme to párkrát) a na Andrejovo NEOSOUND!!!! se naprcaj dva poslední refrény.
Balco začne s vysílačkou hrát intro How Low, Vojta a Cyril si v klidu nastoupěj a začnou hrát. Andrej na vysokej tón příchod.
1. How Low
2. Gott To Know
3. Holy Lady končící tou mezihrou vymrdánkovatou, místo těch šesti dob si Cyril dává na uši metronom 118 BPM a klepne si s Vojtou začátek Bon Jovi.
4. Bon Jovi úvod + sloka + všichni tři EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO HATE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOME tečka + REFRÉN + 1 kolečko outro KEEP THE FAITH.
Balco ticho, asi teda nemění kytaru, nicméně Vojta začíná DumbsNBombs, Andrej a Cyril roztleskávaj.
5. DumbsNBombs
6. Snow Falls
7. Last Action Chip - na konci Andrej "legračně" uvede Bon Jovi reggae úpravu, Cyril break, celá kapela reggae, Andrej dá jasně najevo, kdy začíná zpívat sloku, do tý doby bude na lidi dělat vopičky.
8. Bon Jovi Reggae sloka poloviční + EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO HATE, EVERYBODY NEEDS SOMEBODY TO LOVE, EVERYBODY NEEDS SOME v reggae verzi + refrén reggae verze, na konci Vojta s Balcem v posledním taktu ty dva akordy nafrázovaný a konec na předraženou!!!
9. Fuck!
10. Online Screams - na konci po paličkách začne Cyril šlapat Vojtovi a s Vojtou začne mírnou verzi Bon Jovi intro groovu, do toho nějaký kecy Andrej, představení a uvedení, že ted akončíme tím, co jsme už začali - Bon Jovi. Po vygradování Andreje keců se na jedno kolečko intro groovu přidá Balco - namrdanější verze groovu. Po tom jednom kolečku:
11. Bon Jovi - sloka + všichni tři zpívání + refrén + Balco sólo (podle situace po prvním kolečku lidi s náma řvou s bouchama Vojty a Cyrila na druhou FAITH, pokud na nás lidi serou, dáme to párkrát) a na Andrejovo NEOSOUND!!!! se naprcaj dva poslední refrény.
Muj nazor na novinky: Online Screams, Gott To Know a Bon Jovi - dame dokupy ty tri casti, jen na konci vynechame solo, tzn. kratsi zaver.
Mame tam bejt v 19h.
Mame tam bejt v 19h.
Souhlas. Domluva zní, že v 17:00 se sejdem ve zkušebně a sjedem Bon Jovi, budou v celku, ale zachoval bych to tak jak to je i s reggae, možná podle potřeby trochu zkrátíme...
S Honzou pojedem rovnou z Rakouska... Cyrile, pojeď se mnou, dáme pivo a děvky v Mnichově ve středu...
Vyhráli jsme...
Andreji, zkus se zeptat, jestli nám taky nepošlou to video jako do USA... To by bylo super na youtube..., a jak dostaneme ty prachy...
Prachy 30 000,- Kč:
Příští týden (14/3-20/3) se Cyrilovi ozvou z HRC - asi Lenka Fejglová - a řeknou podrobnosti. Volali by mně, ale já jsem pryč, tak, Cyrile, ber hovory z cizích čísel...
Příští týden (14/3-20/3) se Cyrilovi ozvou z HRC - asi Lenka Fejglová - a řeknou podrobnosti. Volali by mně, ale já jsem pryč, tak, Cyrile, ber hovory z cizích čísel...
Jinak teda předběžná domluva zní takto:
- 30 000 se nechá jako vklad do vydání desky, hlavně asi na výrobu CD atp. (klidně se hlásím jako pokladník, protože nejmíň utrácím)
- 5 000 voucher u kytary.cz plus asi něco doplatit = mašinku na halfplejbeky
- 30 000 se nechá jako vklad do vydání desky, hlavně asi na výrobu CD atp. (klidně se hlásím jako pokladník, protože nejmíň utrácím)
- 5 000 voucher u kytary.cz plus asi něco doplatit = mašinku na halfplejbeky
Jo, souhlasim, i kdyz z obecnyho pohledu je to blbost, pze ta krabicka mela bejt uz davno koupena (= Cyril). Ale protoze je to fotrik a ma hluboko do kapsy, "vysedel" si tuhle "vyhru"..
Balco nejmin utraci, pze nejmin vydelava, ze jo. Chachaaa. Takze okladnik muzu bejt kldne i ja nebo Vojta, jen Cyril je diskvalifikovanej (dlouhodobe utraci vic, nez vydelava).
Balco nejmin utraci, pze nejmin vydelava, ze jo. Chachaaa. Takze okladnik muzu bejt kldne i ja nebo Vojta, jen Cyril je diskvalifikovanej (dlouhodobe utraci vic, nez vydelava).
Vojta zas už za několik let nazpět zapřel, kolik peněz přišlo za Intergram.
Ve čtvrtek jdu do HRC podepsat výhru...prachy pošlou na účet...kdo to chce dostat, ať napíše číslo účtu
Videa z hraní nám daj...
Btw. Balco, zkus se na tu krabičku mrknout co nejrychlejc, ať něco vymyslíme + ať si na ní zvládnu zvyknout do toho křtu...dk
Videa z hraní nám daj...
Btw. Balco, zkus se na tu krabičku mrknout co nejrychlejc, ať něco vymyslíme + ať si na ní zvládnu zvyknout do toho křtu...dk
Prachy z HRC by měli přijít Balcovi za pár dní na účet. Dej pls vědět, až to tam budeš mít...musím jim dát vědět, že to přišlo. Danke
Nemuzeme jet s Jarkou s vama? Staci nam desitka, jsme bohaci.
The competitions were incredible. Hundreds of bands entered Hard Rock's Battle Of The Bands at Hard Rock Cafes all over the world. First, a winner was chosen from each of the 68 participating Cafes. Now, those winners are being put in front of a judging panel that includes Little Steven of the legendary E Street Band and Pete Wentz of Fall Out Boy, as well as representatives from Live Nation, Hard Rock and Absolute Radio. The judges will narrow down the field to 40 bands. Then, it will be up to you.
This year, we are sending 4 bands to Hard Rock Calling! Online voting starts on April 12, 2011. We'll need your help to choose the 4 bands that will win a once-in-a-lifetime opportunity to play this incredible music festival in London's Hyde Park. Once you help us choose the final 4 bands, we're going to ask you to vote one more time. You'll decide which of the finalists will play the main stage! Yeah, it's a big deal.
These bands are competing for a chance to play at Hard Rock Calling in London! They're battling for a spot on the same bill as Bon Jovi, Rod Stewart, Stevie Nicks and many more to be announced. We're going to give the winning bands round-trip airfare, four nights in a first-class hotel, spending cash, and the chance to rock thousands of screaming fans at one of the best festivals in the world. We think that's pretty cool. Come back on April 12 to vote. Help make a band's dream come true.
This year, we are sending 4 bands to Hard Rock Calling! Online voting starts on April 12, 2011. We'll need your help to choose the 4 bands that will win a once-in-a-lifetime opportunity to play this incredible music festival in London's Hyde Park. Once you help us choose the final 4 bands, we're going to ask you to vote one more time. You'll decide which of the finalists will play the main stage! Yeah, it's a big deal.
These bands are competing for a chance to play at Hard Rock Calling in London! They're battling for a spot on the same bill as Bon Jovi, Rod Stewart, Stevie Nicks and many more to be announced. We're going to give the winning bands round-trip airfare, four nights in a first-class hotel, spending cash, and the chance to rock thousands of screaming fans at one of the best festivals in the world. We think that's pretty cool. Come back on April 12 to vote. Help make a band's dream come true.
Super, Cyro.
Tim ses nominoval na organizatora hlasovaci kampane, pokud budeme mezi tema 40 kapelama. Bude to veliky, verim Ti. Vymysli s Vitkovskym, NGS a dalsima hlasovaciho robota, kterej to podvede, dik. Myslim to vazne.
Tim ses nominoval na organizatora hlasovaci kampane, pokud budeme mezi tema 40 kapelama. Bude to veliky, verim Ti. Vymysli s Vitkovskym, NGS a dalsima hlasovaciho robota, kterej to podvede, dik. Myslim to vazne.
připomínám nezapomenout na ty videa z finále a hned s nima na youtube... co video ze studia, Honzo, pořád mi chybí video na youtube, což je dost dobrej info zdroj...
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: