ZKOUŠKY
4 posters
Strana 6 z 10
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ZKOUŠKY
Hledal jsem na Dropboxu nahravky ze zkousky, ale nebyly tam.
radyo- Poeet p?íspivku : 912
Registration date : 14. 01. 07
Omlouvám se dopředu, tohle pondělí mám tu blbou noční od 7, takže nemůžu na zkoušku... můžem kdyžtak dát zítra nebo čt nebo pá...
Dal bych klidne v pondeli tvurci zkousku, kde mi pomuzete se zpevem bez Vojty (aspon to nebude vysoko). A pak muzu ctvrtek teda.
Jebat Tě Vojtěchu kanadou na náckově noze do tý Tvý hyperneodpovědný tlamy..."omlouvám se dopředu?" Proč jsme si v listopadu řikali, že všechny zkoušky, na který nebudem moct, budou na gůgl kalendáři?
- Čtvrtek nemůžu, hrajem s Carnem.
- Pátek nemůžu.
- ne/po/út 5/6/7 putyka (je v gůgl kalendáři)
- st/čt/pá 8/9/10 makám večer
- 11 už je Rock Café...ups..takže co s tím? Jak to vyřešíš?
S pondělkem vymejšlení zpěvů počítám.
- Čtvrtek nemůžu, hrajem s Carnem.
- Pátek nemůžu.
- ne/po/út 5/6/7 putyka (je v gůgl kalendáři)
- st/čt/pá 8/9/10 makám večer
- 11 už je Rock Café...ups..takže co s tím? Jak to vyřešíš?
S pondělkem vymejšlení zpěvů počítám.
Nemůžu bohužel dát do kalendáře služby, který ještě neznám - rozdělovník mi začíná od pondělí a dostal jsem ho tenhle tejden... holt to tak někdy mám, snažim se ty služby kdyžtak měnit, ale s noční nic neudělám...
Každopádně navrhuju dát příští pondělí po Putyce, tzn. v půl 10...
Jsem pro udelat nejakou zkousku po Putyce, za me klidne vsechny tri dny, i kdyz to asi neni realny.
Pondeli 30/1 zkouska zpevy cca 20 jista, Cyril bude taky.
Pondeli 30/1 zkouska zpevy cca 20 jista, Cyril bude taky.
Po putyce pondělí je hyperpunk ale dejme, neděle a úterý nejdou, hrajem na baru s Carnem po předstávku.
Jak to vidíte se zkouškou v pondělí? Andrej je v Brazílii, Cyril může, já taky, ale budu kvůli tomu šachovat se službou v práci, tak se ptám, jestli půjdem i ve třech?
Navrhuju zkoušet příští pondělí 27 kdy nemusíš šachovat a já nemusím na předporodní kurz do Plzně, heh.
Zkousejte 27. Ja budu tou dobou uz asi mrtvej.
Jinak pred Trebovou nahradni zkouska jedina dva mozny dny - 1. a 2. brezna, ale oba dny jsou nejaky celodenni zkousky Putyky, netusim jak dlouhy. Ale klidne bych to projel. A hral bych mirne upravenej RC playlist.
Jinak pred Trebovou nahradni zkouska jedina dva mozny dny - 1. a 2. brezna, ale oba dny jsou nejaky celodenni zkousky Putyky, netusim jak dlouhy. Ale klidne bych to projel. A hral bych mirne upravenej RC playlist.
Ok, takže teď v po ne-e, 27. normálka zkouška, teda ve třech jsem pochopil, pak 1. a 2. můžu oba dny cca 21:15, což vzhledem ke zkouškám putyky je akorát, takže si vyberte...
1. března míchám a 2. března hrajem s Carnem v RockCafé (přijťe...). Takže zbývá třetího před odjezdem si to projet.
Tak rovnou rikam, ze to 3. 3. fakt pred odjezdem nedavam, svym pricinenim, ale mam fakt minimum casu na reseni samotnyho odjezdu na hory. Nicmene Moravskou Trebovou snad zvladneme takhle odehrat, navic kdyz budete mit normalni zkousku, ktera by byla moc hezka, kdybyste se zamerili treba na zrychleni a udrzeni tempa Slapbacku..
Jak se leze na bandzone?...neni tam napsaná ta Plzeň 22.3
Alternativa TV - záznam tří pecek z Rock café - tempo Rachjtle akorát (myslim, že Andrej řikal, že by to chtěl rychlejc)...
Alternativa TV - záznam tří pecek z Rock café - tempo Rachjtle akorát (myslim, že Andrej řikal, že by to chtěl rychlejc)...
cyril.hirsch- Poeet p?íspivku : 486
Je to na bz, koment od fanouška...
cyril.hirsch- Poeet p?íspivku : 486
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 6 z 10
Povolení tohoto fóra: