17. 5. 2012 Futurum minifest
4 posters
Strana 1 z 1
17. 5. 2012 Futurum minifest
Jsme tam...
radyo- Poeet p?íspivku : 912
Registration date : 14. 01. 07
Re: 17. 5. 2012 Futurum minifest
Nevím co je to zač ale dobře pěkně, hezky rozdaný hraní po Praze na jaro, radost. Na BZ s tím tedy!
A prosím pryč z BZ toho 26.1., říkal jsem to Vojtovi a psal Káče, prej proběhla nějaká komunikace ve smyslu že bychom to dali po Upu, jednak se tahle komunikace nijak ke mě nedostala, jednak za mě určitě ne, je to hloupost.
A prosím pryč z BZ toho 26.1., říkal jsem to Vojtovi a psal Káče, prej proběhla nějaká komunikace ve smyslu že bychom to dali po Upu, jednak se tahle komunikace nijak ke mě nedostala, jednak za mě určitě ne, je to hloupost.
Proč některý koncerty, včetně tohodle nejsou na BZ? Nevíte někdo co to je za akci? A třeba v kolik hrajeme? Prowizorium v Akropoli slavěj 10 let a mám s nima něco zahrát, tak jestli to časově stíhám nebo ne...
P.S. Sehnal se rozvádí...prej manželce jenom furt něco sliboval a bylo z toho vždycky hovno...haha
Nerozváděj se, Honzo! A co pánové Synáč a Fischer? Kdy budou svatby???
P.S. Sehnal se rozvádí...prej manželce jenom furt něco sliboval a bylo z toho vždycky hovno...haha
Nerozváděj se, Honzo! A co pánové Synáč a Fischer? Kdy budou svatby???
Takže je spíš rozváděn než že by se rozváděl?
Mně od října chlapec slibuje 2tis.
Teda spíš dluží.
Mně od října chlapec slibuje 2tis.
Teda spíš dluží.
Urcite ten koncert plati? Netusim, o co jde.
OK, vidim, ze tema jsem zakladal ja, ale netusim, o co jde. Pokud o tom ale Kaca neco vi a pocita s tim, pocitejme s tim.
takže předtim všichni v Akropoli na Prowizorium, hurá!
už ti, Honzo, volal Sehnal? Nech mě hádat... Fakt ne, jo?
Vojta hraje s Prow., Andrej jde na koncert Jarky do kostela...takže Jene, v kolik se sejdeme ve zkušebně pro věci? Docela bych to udělal tak, aby se šlo před po dívat na hokej?
cyril.hirsch- Poeet p?íspivku : 486
Podle mě stačí 21h tam. Dřív úplně nevim jestli můžu. Vlastně asi jo, třeba v sedum, ale míň se mi chce. Tak si řekni.
Gábba na 80% přijde a zapěje.
Gábba na 80% přijde a zapěje.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: